Grondbewerking Non – Stop

Grondbewerking

Terug
 Non – Stop - KUBOTA

Onovertroffen in steenachtige omstandigheden!

Veiligheid
Met de huidige eisen voor een hoger rendement wordt van zowel trekker als ploeg verwacht dat ze sneller dan ooit presteren. Dit stelt zwaardere eisen aan de uitrusting, met name aan de veiligheidssystemen die tractoren, ploegen en bestuurders moeten beschermen tegen de gevaren die zich voordoen wanneer de ploeg op onzichtbare obstakels in de grond stuit. Dit Non-stop systeem garandeert deze hoge veiligheidseisen.

 

Aanpasbaar aan verschillende bodemomstandigheden
Afhankelijk van de grondsoort kunnen alle Kubota “RMxxx5” ploegen worden uitgerust met verschillende bladveren. Voor zachte bodems is een normale veer met 6 bladen de beste keuze om perfect te kunnen ploegen in steenachtige omstandigheden. Tegenwoordig worden de meeste Kubota ploegen geleverd met het Heavy Duty verenpakket (HD) met 7 bladen. Dit zal in de meeste omstandigheden goed presteren. Als de grond erg hard en steenachtig is, is een dubbelbladig verenpakket aan te bevelen.

 

Extra bladen wanneer nodig
Het standaard Non-stop systeem bevat 6 warmtebehandelde veren (12kN).
Voor zwaardere tot extreme bodemomstandigheden worden extra bladveren toegevoegd tot 8, d.w.z. 17kN.

De bladveren zijn eenvoudig te bevestigen met slechts één centrale bout. De buitenste veer kan worden verwijderd door slechts 2 bouten los te draaien.

 

Individuele ontgrendeling van de risters!
Het Kubota mechanische Non-stop systeem maakt het mogelijk dat elk ploegrister onafhankelijk loslaat. Kwaliteitsvol ploegen is dus gegarandeerd.

 

Minimale slijtage
Het Kubota Non-stop systeem garandeert een langere levensduur van de ploeg en de trekker. Bij het raken van een obstakel vermindert de druk op de punt, het frame, de ploegdelen(*). De druk op de ploeg wordt dus verminderd.

*Bij gebruik van een hydraulisch systeem zou de druk toenemen.

VIND MIJN DEALER

Bepaal mijn locatie

Adres

Kubota Europe
Benelux Branch
Rietveldstraat 22
8013 RW Zwolle

(Tel) +31 (0) 3 18 43 23 10