Landbouwwerktuigen

Welk product zoekt u?

Welk product zoekt u?

Alle
Ploegen
Grondbewerking
Klepelmaaiers
Zaaimachines
Strooiers
Veldspuiten
Maaiers
Schudders
Harken
Balenpersen
Wikkelaars
Balenhakselaars
Openen

Kubota staat voor een ongekend groot arsenaal aan landbouwwerktuigen en landbouwmachines. Een goede landbouwmachine kopen is een landbouwwerktuig van Kubota aanschaffen. Of het dan gaat om een hakselaar, een balenpers of een zaaimachine, Kubota biedt altijd kwaliteit. Dat geldt zeer zeker ook voor de holder tractor. Kubota landbouwwerktuigen staan sinds jaar en dag bekend als zeer gebruiksvriendelijke machines die optimale prestaties leveren en die via productiviteit, kracht en zuinig brandstofverbruik het verschil maken.

Kubota is toonaangevend. Niet alleen in Nederland, maar in heel de wereld. De kracht van landbouwwerktuigen van Kubota schuilt in diverse aspecten. Zo staan landbouwmachines van Kubota bekend om de enorme kracht die het in zich heeft en het feit dat er buitengewoon efficiënt gewerkt kan worden. Daarnaast is een machine van Kubota altijd robuust en zeer solide. Alle landbouwwerktuigen stralen die kracht ook echt uit en dat maakt het merk zo geliefd in de agrarische wereld.

Kubota speelt al jaren een toonaangevende rol in de wereld van tuin, park en grondverzet. Het aanbod aan werktuigen is al even indrukwekkend als de door de landbouwmachines geleverde prestaties. Neem alleen de tractoren die Kubota te bieden heeft; van de lichte M110 tot de extra krachtige MK5000 serie. Ook populair zijn de kunstmeststrooiers en zeker ook de klepelmaaiers, schudders, maaiers en harken. De verschillende landbouwwerktuigen sluiten bovendien naadloos op elkaar aan. Met een klepelmaaier maai je het gras, dat je met een slimme Kubota schudder sneller laat drogen. Na harken met een degelijke machine van Kubota én na het maken van balen worden die balen versnipperd uitgestrooid in de stallen. Op deze manier ontstaat een gelijkmatig en perfect strodek. Alle landbouwmachines zijn er uiteraard in verschillende uitvoeringen. Zo biedt Kubota de mogelijkheid om te werken precies zoals de individuele agrariër dat wenst. Kubota heeft in huis waar de landbouwer écht behoefte aan heeft.

Persen en wikkelaars, een RTV of veelzijdige hakselaars. Kubota biedt het allemaal. Kwaliteit die opvalt door de extreme power, de efficiency en de stevigheid. Landbouwmachines van Kubota zijn altijd solide. Die kunnen tegen een stootje en leveren telkens opnieuw meesterwerk af. Van balenpers tot zaaimachine; elk landbouwwerktuig van het toonaangevende Kubota doet wat het belooft. Agrariërs varen er al jarenlang wel bij.

Openen