Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

SERIE ZD

De ZD-serie biedt comfort en snelheid van werken. Uitgerust met een krachtige 26 pk dieselmotor en een HST-transmissie met hoge capaciteit, voldoet het aan alle eisen van de professionele gebruikers. Haal het maximale uit deze ZERO-turn zitmaaiers!

Robuust ontwerp: De ZD-serie is geschikt voor de meest uitdagende werkzaamheden. De overbrenging van de aandrijving naar het maaidek geschiedt door een cardanas die de betrouwbaarheid van de machine waarborgt.

Weg homologatie: De ZD-serie heeft een optionele wegverlichtingskit om het transport tussen de percelen te vergemakkelijken. Zichtbaar en veilig, je werkt met vertrouwen, zelfs tijdens het transport over de weg.

Rijcomfort: Het transmissiesysteem met een hydrostatische unit per wiel zorgt voor soepel rijden. Het vlakke platform en de mechanisch geveerde, in lengte verstelbare, bestuurdersstoel met hoge rugleuning is zeer comfortabel en zorgt ervoor dat elke bestuurder met eenvoudig bereikbare bedieningselementen kan werken.

Gemakkelijk onderhoud: Snelle en gemakkelijke toegang tot het maaidek zonder demontage wordt verzekerd door de kantelbare vooras.

De beste mulchprestaties op de markt: Het nieuwe maaidek heeft nu de mogelijkheid om een revolutionaire mulchset te monteren,  die u een uitzonderlijke maaikwaliteit biedt zonder dat u de messen hoeft te verwisselen.

Model VERMOGEN

(pk)

Uitworp Maaibreedte (centimeter) Maaimethode  
Mulchen opvangsysteem (liter)
25

Zij

152

  KOM MEER TE WETEN

Achter

 
PLAY

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land