Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

SERIE ZD

De ZD-serie biedt veel comfort en snelheid van werken. Met een krachtige dieselmotor van 26 pk en een high capacity HST-transmissie voldoet deze machine aan alle eisen van professionele gebruikers. Kies voor het beste dat een zero-turn zitmaaier te bieden heeft!

Robuust ontwerp: De ZD-serie is bestand tegen zware belasting. De aandrijving van het maaidek wordt verzorgd door een tussenas, die garant staat voor een betrouwbare mechanische aandrijving.

Homologatie voor de weg: De ZD-serie beschikt over een optionele kit voor de weg om verplaatsingen tussen werkterreinen gemakkelijker te maken. Beveiligd en goed zichtbaar kunt u in alle rust werken, zelfs als u over de weg rijdt.

Rijcomfort: Het transmissiesysteem met één hydraulische motor per wiel bevordert het rijcomfort. Het vlakke platform, met een zitting die aan elke lichaamsbouw kan worden aangepast, is eveneens zeer comfortabel en stelt eenvoudige toegang tot de bedieningsorganen aan de gebruiker ter beschikking.

Vereenvoudigd onderhoud: Het maaidek is snel en zonder demontage te bereiken door de vooras te kantelen.

De beste mulchingprestaties van de markt (toevoegen zodra de nieuwe ZD er zijn): Het nieuwe maaidek heeft vanaf nu een optionele revolutionaire mulchingkit, die uitmuntende maaiprestaties biedt zonder dat u de messen hoeft te verwisselen.

Model Snelheid (paardekracht) Uitworp Maaibreedte (centimeter) Maaimethode  
Mulchen opvangsysteem (liter)
26

Zij

152

  KOM MEER TE WETEN

Achter

 

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN

France Wijzig het land