Compact Trekkers

LX Serie

Het ware multitalent

De nieuwe LX-Serie van Kubota combineert het beste van twee werelden en zet een nieuwe standaard in kwaliteit en uitvoering. Of het nu gaat om grasmaaien, transport, wegenonderhoud of sneeuwruimen, dit betrouwbare, compacte Multi talent kan een breed scala aan werkzaamheden op gemeentelijk en aanverwante gebieden vol vertrouwen en met comfort en vermogen aan.

Schoon vermogen

Kubota's moderne 4-cilinder dieselmotoren voldoen aan de laatste EU Stage V emissienorm en hebben een indrukwekkend laag brandstofverbruik.

Nauwkeurig schakelen

Kubota's nieuwe 3 groepen HST transmissie garandeert een precieze, efficiënte krachtoverbrenging voor een soepele maar altijd snel reagerende werking.

Een nieuw niveau in comfort

De cabine modellen bieden innovatieve en nuttige nieuwe functies om u een nog comfortabelere en ergonomische werkomgeving te bieden.

Vermogen om te presteren

Met het krachtige hydraulische systeem van de nieuwe LX serie kunt u productief werken met een breed scala aan werktuigen.

Toegenomen inzetbaarheid

Optionele aanbouwdelen zoals de LA 545 voorlader en het Kubota middenonder maaidek breiden het toepassingsgebied en de slagkracht van de LX serie aanzienlijk uit.

Model Variant

Aan u de keuze

Model
Motor
Transmissie
Uitvoering
ModelLX-351
35 pk
HST 3-groepen
Beugel achter
ModelLX-351
35 pk
HST 3-groepen
Cabine
ModelLX-401
40 pk
HST 3-groepen
Beugel achter
ModelLX-401
40 pk
HST 3-groepen
Cabine

Vind Mijn Dealer

Vind Mijn Dealer

Test een Kubota