Compact Trekkers

LX-351 DR

HET EFFICIËNTE MANOEUVREER WONDER

Zijn extreme wendbaarheid is slechts één voordeel van de nieuwe Kubota LX-351 DM compacttractor. Met zijn krachtige 4-cilinder motor, de mechanisch gesynchroniseerde 12V/12A transmissie en zijn moderne technische uitrusting, is de LX-351 DM een toonaangevende speler in het segment van de compacttractoren.

Compact vermogen

De uiterst compacte Kubota motor met de modernste motortechnologie is brandstofbesparend en geeft u een uitstekend zicht naar voren.

Altijd de perfecte versnelling

De mechanisch gesynchroniseerde Kubota 12V/12A transmissie met mechanische omkeerschakeling heeft precies het juiste aantal versnellingen voor een breed scala aan toepassingen.

Een ontspannen manier om te werken

Kubota's nieuwe compacttractor biedt u niet alleen een groot rijcomfort, maar is ook zeer eenvoudig te bedienen en te controleren.

Krachtig heffen

Dankzij het ontwerp van de hefinrichting en het sterke hefvermogen is de LX-351 DM geschikt voor een breed scala aan aanbouwdelen.

Snel manoeuvreren

Zijn uitstekende wendbaarheid maakt de LX-351 DM de eerste keuze voor productieve werkzaamheden in wijngaarden, boomgaarden en in kassen.

LX-351 DR

Model Variant

Model
Motor vermogen
Breedte
Gewicht
Wielbasis
ModellLX-351 DR
Engine Model 35 ch
1008 1008 mm
Mower deck size inch (cm)1075 kg
Mower deck size inch (cm)1550 mm

Vind Mijn Dealer

Vind Mijn Dealer

Test een Kubota