Oude Modellen

F90

Oude Modellen F90 - KUBOTA

De frontmaaiers van Kubota bieden een hoge productiviteit en optimale veiligheid. De robuuste, comfortabele en effectieve maaiers van de F90-serie voldoen in elk opzicht aan de wensen van veeleisende professionals. Aan alles is gedacht om het gebruik plezierig te maken tijdens een lange dag werken.

Ongekende wendbaarheid

Met hun hydraulische stuurbekrachtiging en automatische of permanente 4WD-transmissie zijn de maaiers van de F90-serie buitengewoon wendbaar en mobiel in alle situaties.

Verbeterde productiviteit

De effectiviteit van de Kubota-motor, de hydrostatische transmissie met twee groepen en de brandstoftank van 61 liter stellen u in staat om sneller en langdurig door te werken. Dankzij de opvangbakken met grote capaciteit hoeft u minder vaak te stoppen, waardoor u productiever bent.

Hoge maaikwaliteit

De Pro-maaidekken (3 bladen in een breedte van 1,37 m/1,52 m/1,83 m) zijn verkrijgbaar met zijuitworp en achteruitworp. Ze staan borg voor een nauwkeurig maairesultaat en zijn gemakkelijk te converteren naar een mulchingdek.

Krachtig opvangsysteem

Optioneel verkoopt Kubota twee opvangbakken van 900 liter, de GCD900P (Pro) en de GCD900U (Utility). Beide zijn hooglossend op 2,14 meter en bieden een grote achterwaartse reikwijdte. De aandrijving, van de turbine met afneembare schoepen, gebeurt voor deze twee bakken met respectievelijk een hydraulische pomp en een riem.

Homologatie voor de weg

De F-serie beschikt over een optionele kit voor op de weg, om verplaatsingen tussen werkterreinen eenvoudiger te maken. Beveiligd en goed zichtbaar kunt u in alle rust werken, zelfs als u over de openbare weg rijdt.

Do you like this product ?

Share it on social media

Technisch document downloaden

For more information, download the commercial documentation here.

Download the brochure