Compact Trekkers

ST

Compact Trekkers ST - KUBOTA

De ST-serie, toonaangevend op de markt voor compacte trekkers, is zowel veelzijdig als betrouwbaar. Met een ongekend vermogen en zijn ideale gewicht zijn de hydrostatische trekkers van de ST-lijn de meest productieve van hun klasse. Ze zijn verkrijgbaar met een rolbeugel of cabine en hebben een vermogen van 34, 37 of 40 pk.

Geavanceerd ontwerp

De ST’s hebben een ontwerp van topkwaliteit, zodat u jaar na jaar van dezelfde prestaties blijft genieten. Ze zijn wendbaar en gemakkelijk te bedienen, zodat u al uw werkzaamheden effectief en snel kunt uitvoeren zonder overmatig brandstofverbruik of schade aan de bodem.

Complete uitrusting

Met het rijpedaal dat de snelheid evenredig aan de uitgeoefende druk verhoogt, regelt u gelijktijdig de rijsnelheid en het motortoerental voor optimaal comfort en brandstofbesparing. Deze trekkers zijn bovendien uitgerust met een cruise control met vertanding, een onafhankelijke PTO en een exclusief stuursysteem (Bi-Speed) om uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker te maken.

Comfortabele cabine

De cabine met 4 stijlen af fabriek biedt een onbelemmerd zicht rondom en is geluidsgeïsoleerd. Bovendien zijn de cabines in deze serie uitgerust met verwarming en airconditioning, zodat u het hele jaar door comfortabel kunt werken.

Effectief maai- en opvangsysteem

De ST’s vergemakkelijken het onderhoud van groenvoorzieningen door het maaidek dat wordt aangedreven door de midden-onder PTO te combineren met een hoogwaardig opvangsysteem met grote laag- of hooglossende bakken, uitgerust met geavanceerde turbines.

Do you like this product ?

Share it on social media

Technisch document downloaden

For more information, download the commercial documentation here.

Download the brochure

Model

VERMOGEN

(paardekracht)

BEUGEL

Transmissie

Mechanisch

Hydrostatisch 

Brochure

Model

ST341

VERMOGEN

34 PK

Range

Cabine
Achterzijde

Transmission

MecanicalHydrostaticModel

ST371

VERMOGEN

37 PK

Range

Cabine
Achterzijde

Transmission

MecanicalHydrostaticModel

ST401

VERMOGEN

40 PK

Range

Cabine
Achterzijde

Transmission

MecanicalHydrostatic