Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

ST-SERIE

De ST-serie, toonaangevend op de markt voor compacte trekkers, is zowel veelzijdig als betrouwbaar. Met een ongekend vermogen en zijn ideale gewicht zijn de hydrostatische trekkers van de ST-lijn de meest productieve van hun klasse. Ze zijn verkrijgbaar met een rolbeugel of cabine en hebben een vermogen van 34, 37 of 40 pk.

Geavanceerd ontwerp: De ST’s hebben een ontwerp van topkwaliteit, zodat u jaar na jaar van dezelfde prestaties blijft genieten. Ze zijn wendbaar en gemakkelijk te bedienen, zodat u al uw werkzaamheden effectief en snel kunt uitvoeren zonder overmatig brandstofverbruik of schade aan de bodem.

Complete uitrusting: Met het rijpedaal dat de snelheid evenredig aan de uitgeoefende druk verhoogt, regelt u gelijktijdig de rijsnelheid en het motortoerental voor optimaal comfort en brandstofbesparing. Deze trekkers zijn bovendien uitgerust met een cruise control met vertanding, een onafhankelijke PTO en een exclusief stuursysteem (Bi-Speed) om uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker te maken.

Comfortabele cabine: De cabine met 4 stijlen af fabriek biedt een onbelemmerd zicht rondom en is geluidsgeïsoleerd. Bovendien zijn de cabines in deze serie uitgerust met verwarming en airconditioning, zodat u het hele jaar door comfortabel kunt werken.

Effectief maai- en opvangsysteem: De ST’s vergemakkelijken het onderhoud van groenvoorzieningen door het maaidek dat wordt aangedreven door de midden-onder PTO te combineren met een hoogwaardig opvangsysteem met grote laag- of hooglossende bakken, uitgerust met geavanceerde turbines.

Serie

VERMOGEN

(pk)

BEUGEL Transmissie  
Mechanisch Hydrostatisch 
ST341 34

cabine 

  KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

 
ST371 37

cabine 

  KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

 
ST401 40

cabine 

  KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

 

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land