Voertuig met vierwielaandrijving

RTV

Voertuig met vierwielaandrijving RTV - KUBOTA

De RTV’s zijn transporters met vierwielaandrijving die zich aan alle situaties weten aan te passen, van steile hellingen tot ongelijkmatig terrein.
Er zijn meerdere versies verkrijgbaar, waaronder twee met benzinemotor (400 en 500 cm3) en een dieselversie (900 cm3) om aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen.

Volledige beheersing

De hydrostatische continu variabele transmissie van de RTV 500 en de RTV-X900 is exclusief en vernieuwend en levert zelfs in de moeilijkste omstandigheden ongeëvenaarde prestaties. Tijdens het afdalen staat deze garant voor een perfecte beheersing van het voertuig en werkt dan als een motorrem. In normale omstandigheden brengt deze transmissie de energie van de motor volledig over, waardoor een trekvermogen tot 1 ton mogelijk is.

Geschikt voor elk terrein

Met hun compacte chassis en het gemak waarmee ze obstakels nemen, zijn deze voertuigen op alle terreinen inzetbaar. Ze worden gewaardeerd om hun robuustheid en comfort en zijn geschikt voor zowel professioneel als recreatief gebruik.

Rijcomfort

De RTV-serie levert optimaal comfort op weg en terrein dankzij de comfortabele zitbank en het vernieuwende design. De soepel reagerende hydrostatische stuurinrichting en het dynamische remsysteem van de transmissie bieden de nodige controle om elk terrein te trotseren, terwijl de onafhankelijke wielophanging samen met de hoge bodemvrijheid elk obstakel absorbeert.

Vind je dit product mooi?

Deel het op sociale media

Model

Cylinders (cc)

VERMOGEN (paardekracht)

Transmission

Brochure

Model

RTV-X1110

Cylinders (cc)

1123

VERMOGEN (paardekracht)

25

Transmission

VHT-X

Model

RTV 500

Cylinders (cc)

456

VERMOGEN (paardekracht)

15

Transmission

VHT-PLUS