Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

Serie L40-II

De robuuste, veelzijdige trekkers van de L40-serie (35 tot 57 pk) zijn ideaal om de meest veeleisende werkzaamheden vlot uit te voeren. Deze krachtige compacte trekkers bieden een breed scala aan configuraties (cabine met airconditioning, mechanische/hydrostatische/gerobotiseerde transmissie, enz.) waardoor ze geschikt zijn voor elke toepassing.

Krachtige automatische aansturingsfuncties: Het automatisch beheer van de hydrostatische pomp en de motor staan borg voor een optimaal vermogen, ongeacht de werkomstandigheden en de ervarenheid van de bestuurder. Dankzij de diverse automatische aansturingsfuncties op het dashboard hoeft u de bedieningselementen minder vaak aan te raken. Daardoor kunt u zich op uw werk concentreren en ervaart u meer comfort.

Optimaal comfort in de cabine: De nieuwe complete cabine van de L40-II is uitgerust met airconditioning, een lucht geveerde stoel en een grote bestuurdersruimte voor optimaal comfort tijdens lange werkdagen.

Gerobotiseerde versie GST Exclusive: De gerobotiseerde transmissie GST Exclusive beschikt over 24 versnellingen vooruit en 16 achteruit, inclusief de kruipversnellingen. Met deze snel reagerende transmissie kunt u al rijdend schakelen zonder te hoeven ontkoppelen.

Serie

VERMOGEN (paardekracht) BEUGEL Transmissie  
Mechanisch Hydrostatisch 
L4100 DR 41 ch

Beugel achterzijde

KOM MEER TE WETEN

Midden beugel

 
L4100HDW 41 ch

Beugel achterzijde

KOM MEER TE WETEN

Midden beugel

 

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land