Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

Serie L1

De trekkers van de L1-serie zijn robuust, voorzien van hoogwaardige uitrustingen en bieden u alles wat u nodig hebt. Met een krachtige dieselmotor, robuuste (mechanische of hydrostatische) transmissie en een superieure hefcapaciteit biedt deze serie een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

Moderne en krachtige motoren: Met de Kubota-dieselmotoren, uitgerust met de E-TVCS-technologie en in overeenstemming met de actuele emissienormen, kunt u elke klus aan. Bovendien is er een ruime keuze aan motoren (36/41/50 pk), zodat u een model kunt kiezen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Nauwkeurig en effectief: Dankzij een ingenieus servohydraulisch mechanisme reageren de Utility-trekkers onmiddellijk bij de geringste druk op het rijpedaal. De mechanische transmissie is voorzien van een gesynchroniseerde omkeerkoppeling, waardoor u effectiever kunt werken met de lader. De hydrostatische transmissie met 3 groepen heeft een ongeëvenaard reactievermogen.

Eenvoudig onderhoud: Deze trekkers zijn ontworpen om het dagelijks onderhoud gemakkelijker te maken met goed toegankelijke filters, radiateur, smeerpunten enzovoorts.
Aan alles is gedacht om de toegankelijkheid van elk trekkeronderdeel te verbeteren. De volledig te openen motorkap uit één stuk is daarvan het belangrijkste bewijs.

Ideaal voor werkzaamheden met de voorlader: Alle Utility-trekkers van Kubota hebben gemakkelijk aan en af te koppelen voorladers dankzij een snel montage- /demontagesysteem. Ze zijn met vele accessoires te gebruiken (grondbakken, mestvorken, palletvorken enz.) en kunnen zonder gereedschap worden aangekoppeld.

Serie

VERMOGEN

(pk)

BEUGEL Transmissie  
Mechanisch Hydrostatisch 
L1361 36

Beugel achterzijde

KOM MEER TE WETEN

Midden beugel

 
L1421 42

Beugel achterzijde

KOM MEER TE WETEN

Midden beugel

 
L1501 50

Beugel achterzijde

KOM MEER TE WETEN

Midden beugel

 
PLAY

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land