Compact Trekkers

L1

Compact Trekkers L1 - KUBOTA
Compact Trekkers L1 - KUBOTA
Compact Trekkers L1 - KUBOTA

De trekkers van de L1-serie zijn robuust, voorzien van hoogwaardige uitrustingen en bieden u alles wat u nodig hebt. Met een krachtige dieselmotor, robuuste (mechanische of hydrostatische) transmissie en een superieure hefcapaciteit biedt deze serie een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

Moderne en krachtige motoren

Met de Kubota-dieselmotoren, uitgerust met de E-TVCS-technologie en in overeenstemming met de actuele emissienormen, kunt u elke klus aan. Bovendien is er een ruime keuze aan motoren (36/41/50 pk), zodat u een model kunt kiezen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Nauwkeurig en effectief

Dankzij een ingenieus servohydraulisch mechanisme reageren de Utility-trekkers onmiddellijk bij de geringste druk op het rijpedaal. De mechanische transmissie is voorzien van een gesynchroniseerde omkeerkoppeling, waardoor u effectiever kunt werken met de lader. De hydrostatische transmissie met 3 groepen heeft een ongeëvenaard reactievermogen.

Eenvoudig onderhoud

Deze trekkers zijn ontworpen om het dagelijks onderhoud gemakkelijker te maken met goed toegankelijke filters, radiateur, smeerpunten enzovoorts. Aan alles is gedacht om de toegankelijkheid van elk trekkeronderdeel te verbeteren. De volledig te openen motorkap uit één stuk is daarvan het belangrijkste bewijs.

Ideaal voor werkzaamheden met de voorlader

Alle Utility-trekkers van Kubota hebben gemakkelijk aan en af te koppelen voorladers dankzij een snel montage- /demontagesysteem. Ze zijn met vele accessoires te gebruiken (grondbakken, mestvorken, palletvorken enz.) en kunnen zonder gereedschap worden aangekoppeld.

Do you like this product ?

Share it on social media

Model

VERMOGEN

(paardekracht)

BEUGEL

Transmissie

Mechanisch

Hydrostatisch 

Brochure

Model

L1361

VERMOGEN

36

Range

Achterzijde
Midden

Transmission

MecanicalHydrostaticModel

L1421

VERMOGEN

42

Range

Achterzijde
Midden

Transmission

MecanicalHydrostaticModel

L1501

VERMOGEN

50

Range

Achterzijde
Midden

Transmission

MecanicalHydrostaticVind Mijn Dealer

Vind Mijn Dealer

Lees Meer