Robots

KR-SERIE

Robots KR-SERIE - KUBOTA

De robotmaaiers van Kubota zijn ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers!
Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar met een maaicapaciteit van 5.000 m² tot 20.000 m². De Kubota-robot voelt zich op zijn gemak op grote oppervlaktes en kan werken op hellingen met een hellingsgraad tot 45%, ongeacht het model.

UitsUtekende resultaten en een lange levensduur

De aanzienlijke accucapaciteit staat garant voor een optimale actieradius en werkcycli tot wel 11 uur, zonder onderbreking. De robot hoeft minder vaak terug te keren naar het laadstation, waardoor het maaien minder tijd kost en het terrein vaker beschikbaar is.

Professionele prestaties

De Kubota-robots hebben een maximale maaikracht voor een snel en professioneel maairesultaat. De messen van roestvast staal bieden een hoge maaiprecisie in alle omstandigheden. De gelijkmatige en nauwkeurige maairesultaten zorgen voor een goed onderhouden, gezond gazon dat minder kunstmest nodig heeft.

Intelligent en effectief

Met behulp van het gps-systeem onthoudt de robot welke zones al zijn gemaaid, zodat hij niet tweemaal hetzelfde gebied behandelt. De robot is uitgerust met een ‘smart partition’-systeem en creëert een virtuele plattegrond van het terrein, inclusief eventuele obstakels. Zo weet de robot of het gebied waarop hij werkt kortgeleden is gemaaid en kan hij zijn werkzaamheden aanpassen voor een gelijkmatig gemaaid gazon.

Do you like this product ?

Share it on social media

Technisch document downloaden

For more information, download the commercial documentation here.

Download the brochure

Model

Maximum surface

Weight

Maximum degree

Brochure

Model

KR 400

Maximum surface

20 000 M²

Weight

49 KG

Maximum degree

45%

Model

KR 350

Maximum surface

7 000 M²

Weight

18,4 KG

Maximum degree

45%

Model

KR 250

Maximum surface

5000 M²

Weight

16,2 KG

Maximum degree

45%