Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

GZD

De machines van de GZD-serie zijn uiterst wendbaar en voldoen aan de eisen van alle professionele gebruikers, beginnend of ervaren. Deze zero-turn dieselzitmaaiers van 15 en 21 pk combineren een ongekende wendbaarheid met een uiterst efficiënt maaisysteem met directe opvang en een laag- of hooglossende opvangbak. De GZD15 heeft een maaidek van 107 cm met twee messen, terwijl de GZD21 een maaidek van 122 cm dat drie messen heeft.

Exclusieve Glide Cut-technologie: De G21-macines zijn uitgerust met het ‘Glide Cut’-systeem, dat garant staat voor een perfect maairesultaat en het gras direct in de achterbak werpt zonder een luidruchtige turbine te gebruiken. Het diepe maaidek van 12 cm, gecombineerd met de prestaties van de gecentraliseerde achteruitworp, staat garant voor uitstekende maai- en opvangprestaties in alle omstandigheden.

Robuust ontwerp: De GZD-serie is gewild bij professionals vanwege zijn effectiviteit en verlaagde zwaartepunt. Deze machines onderscheiden zich door hun robuuste ontwerp met hydrostatische transmissie, een maaidek dat wordt aangedreven door een tussenas en een hydraulische PTO-koppeling.

Wendbaar en snel: Met de zero-turn dieselzitmaaiers GZD15 en GZD21 kunnen gebruikers goed en snel werken doordat ze probleemloos om bomen, borders en perken heen kunnen manoeuvreren. De machines van de GZD-serie zijn verbluffend wendbaar en hebben een geïntegreerde opvangbak met grote capaciteit, zodat u al uw maaiwerk snel kunt uitvoeren.

Model VERMOGEN

(pk)

Uitworp Maaibreedte (centimeter) Maaimethode  
Mulchen opvangsysteem (liter)
15

Achter

107

400 KOM MEER TE WETEN
15

Achter

107

400 KOM MEER TE WETEN

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land