Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

Serie GR

De zitmaaiers van de GR-serie staan bekend om hun maai- en opvangkwaliteiten in alle omstandigheden en behoren dan ook tot de populairste grasmaaiers voor particulieren. Ze beschikken over een dieselmotor van respectievelijk 13,5 pk en 21 pk en hebben een maaidek van respectievelijk 107 en 122 cm.

Optimaal maaicomfort: De Kubota-dieselzitmaaiers van de GR-serie hebben niet alleen een aantrekkelijk design, maar zijn ook uitermate comfortabel dankzij hun vlakke platform en zitting met mechanische ophanging. De soepele hydrostatische transmissie die met de voet bediend wordt en de ergonomische bedieningshendels binnen handbereik verbeteren het comfort tijdens het werk.

Concept dat uniek is op de markt: De robuuste dieselmotor, de krachtige transmissie en het door een tussenas aangedreven maaidek maken deze machine zeer betrouwbaar.

Afgestemd op uw wensen: Deze machines kunnen uitgerust worden met een maaidek met zij- of achteruitworp en met een optionele mulchingkit. Het is daarnaast mogelijk om met een opvangbak van 250, 350 of 450 liter te werken.

Model VERMOGEN

(pk)

Uitworp Maaibreedte (centimeter) Maaimethode  
Mulchen opvangsysteem (liter)
13

Achter

107

370 KOM MEER TE WETEN
13

Zij

107

250 KOM MEER TE WETEN
21

Achter

122

450 KOM MEER TE WETEN
21

Zij

122

  KOM MEER TE WETEN

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land