Zitmaaiers

G21

Zitmaaiers G21 - KUBOTA

De G21E-lijn is ontworpen voor intensief gebruik en is gewild bij professionele gebruikers vanwege zijn compacte formaat, robuustheid en maaikwaliteit. De modellen G21E LD, G21E HD en G2160E hebben een krachtige dieselmotor van 21 pk en zijn uitgerust met de exclusieve ‘Glide Cut’-technologie.

Zeer compact

Deze maaiers van 21 pk zijn bijzonder compact in verhouding tot hun vermogen en zijn geliefd vanwege hun prestaties in smalle doorgangen, kleine werkruimtes en tijdens transport. De G21E heeft een breedte van slechts 1,28 meter, zodat u in alle omstandigheden optimaal profiteert van zijn prestaties.

Eenvoudig onderhoud

Met een simpel, handig mechanisme kunt u het maaidek snel en zonder gereedschap aan- en afkoppelen voor onderhoud of transport. Hetzelfde geldt voor de opvangbak: u kunt deze gemakkelijk zelf neerzetten.

Exclusieve ‘Glide Cut’-technologie

De G21-macines zijn uitgerust met het ‘Glide Cut’-systeem, dat garant staat voor een perfect maairesultaat en het gras direct in de achterbak werpt zonder een luidruchtige turbine te gebruiken. Het diepe maaidek van 12 cm, gecombineerd met de prestaties van de gecentraliseerde achteruitworp, staat garant voor uitstekende maai- en opvangprestaties in alle omstandigheden.

Do you like this product ?

Share it on social media

Technisch document downloaden

For more information, download the commercial documentation here.

Download the brochure

Model

VERMOGEN

(paardekracht)

Discharge

Cutting Width

(centimeter)

Cutting Type

Mulching

Collector(liter)

Brochure

Model

G2160E

VERMOGEN

21 PK

Discharge

Zij

Cutting Width (centimeter)

137 CM

Cutting Type

Mulching


Collector(liter)

 

Model

G21E

VERMOGEN

21 PK

Discharge

Achter

Cutting Width (centimeter)

122 CM

Cutting Type

Mulching


Collector(liter)

500 L