Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

Serie G21

De G21E-lijn is ontworpen voor intensief gebruik en is gewild bij professionele gebruikers vanwege zijn compacte formaat, robuustheid en maaikwaliteit. De modellen G21E LD, G21E HD en G2160E hebben een krachtige dieselmotor van 21 pk en zijn uitgerust met de exclusieve ‘Glide Cut’-technologie.

Zeer compact: Deze maaiers van 21 pk zijn bijzonder compact in verhouding tot hun vermogen en zijn geliefd vanwege hun prestaties in smalle doorgangen, kleine werkruimtes en tijdens transport. De G21E heeft een breedte van slechts 1,28 meter, zodat u in alle omstandigheden optimaal profiteert van zijn prestaties.

Eenvoudig onderhoud: Met een simpel, handig mechanisme kunt u het maaidek snel en zonder gereedschap aan- en afkoppelen voor onderhoud of transport. Hetzelfde geldt voor de opvangbak: u kunt deze gemakkelijk zelf neerzetten.

Exclusieve ‘Glide Cut’-technologie: De G21-macines zijn uitgerust met het ‘Glide Cut’-systeem, dat garant staat voor een perfect maairesultaat en het gras direct in de achterbak werpt zonder een luidruchtige turbine te gebruiken. Het diepe maaidek van 12 cm, gecombineerd met de prestaties van de gecentraliseerde achteruitworp, staat garant voor uitstekende maai- en opvangprestaties in alle omstandigheden.

Model VERMOGEN

(pk)

Uitworp Maaibreedte (centimeter) Maaimethode  
Mulchen opvangsysteem (liter)
21

Zij

137

  KOM MEER TE WETEN
21

Achter

122

LD : 500 HD : 500 KOM MEER TE WETEN

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land