Zitmaaiers

G

Zitmaaiers G - KUBOTA

De snelle, effectieve maaiers van de G-serie hebben krachtige dieselmotoren (23 en 26 pk) en zijn in verschillende versies verkrijgbaar (laag- of hooglossende opvangbakken). Uitgerust met een ‘Twin Cut’-maaidek (G23-II: 122 cm/G26-II: 137 cm) met twee synchroon aangedreven en tegengesteld draaiende messen, bieden deze professionele zitmaaiers een ongekende maai- en opvangkwaliteit.

Eenvoudig te besturen

De hydraulische stuurbekrachtiging maakt manoeuvreren gemakkelijker, beperkt vermoeidheid en maakt het maaien rondom bomen en in kleine ruimtes eenvoudiger.

Uitzonderlijke maaikwaliteit

De tegengesteld draaiende messen van het ‘Twin Cut’-maaidek die elkaar 12 cm overlappen en worden aangedreven door een tussenas en tandwielen, evenals de afstelbare luchtinlaten aan de bovenkant van het maaidek, zorgen in alle omstandigheden voor een perfect maairesultaat. Het gemaaide gras wordt onmiddellijk naar de bak geleid via het brede afvoerkanaal.

Optimaal vermogen

De hydraustatische transmissie werkt effectief en levert het benodigde vermogen aan de wielen en de messen voor een optimaal maairesultaat in alle omstandigheden.

Meer gemak tijdens het werk

Vanuit uw stoel, beschermd tegen opspattend vuil van de wielen, regelt u de maaihoogte en de lossing van de opvangbak nauwkeurig met bedieningshendels aan de linkerkant. Op het Easy Checker®-dashboard zijn de urenteller, de digitale toerenteller en de brandstofmeter goed zichtbaar.

Do you like this product ?

Share it on social media

Technisch document downloaden

For more information, download the commercial documentation here.

Download the brochure

Model

VERMOGEN

(paardekracht)

Discharge

Cutting Width

(centimeter)

Cutting Type

Mulching

Collector(liter)

Brochure

Model

G23-II

VERMOGEN

23 PK

Discharge

Achter

Achter

Cutting Width (centimeter)

122 CM

122 CM

Cutting Type

MulchingCollector(liter)

LD : 540 L

HD : 640 L

Model

G26-II

VERMOGEN

26 PK

Discharge

Achter

Cutting Width (centimeter)

137 CM

Cutting Type

Mulching


Collector(liter)

640 L