Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

Serie G

De snelle, effectieve maaiers van de G-serie hebben krachtige dieselmotoren (23 en 26 pk) en zijn in verschillende versies verkrijgbaar (laag- of hooglossende opvangbakken). Uitgerust met een ‘Twin Cut’-maaidek (G23-II: 122 cm/G26-II: 137 cm) met twee synchroon aangedreven en tegengesteld draaiende messen, bieden deze professionele zitmaaiers een ongekende maai- en opvangkwaliteit.

Eenvoudig te besturen: De hydraulische stuurbekrachtiging maakt manoeuvreren gemakkelijker, beperkt vermoeidheid en maakt het maaien rondom bomen en in kleine ruimtes eenvoudiger.

Uitzonderlijke maaikwaliteit: De tegengesteld draaiende messen van het ‘Twin Cut’-maaidek die elkaar 12 cm overlappen en worden aangedreven door een tussenas en tandwielen, evenals de afstelbare luchtinlaten aan de bovenkant van het maaidek, zorgen in alle omstandigheden voor een perfect maairesultaat. Het gemaaide gras wordt onmiddellijk naar de bak geleid via het brede afvoerkanaal.

Optimaal vermogen: De hydraustatische transmissie werkt effectief en levert het benodigde vermogen aan de wielen en de messen voor een optimaal maairesultaat in alle omstandigheden.

Meer gemak tijdens het werk: Vanuit uw stoel, beschermd tegen opspattend vuil van de wielen, regelt u de maaihoogte en de lossing van de opvangbak nauwkeurig met bedieningshendels aan de linkerkant. Op het Easy Checker®-dashboard zijn de urenteller, de digitale toerenteller en de brandstofmeter goed zichtbaar.

Model VERMOGEN

(pk)

Uitworp Maaibreedte (centimeter) Maaimethode  
Mulchen opvangsysteem (liter)
23

Achter

122

  LD : 540 HD : 640 KOM MEER TE WETEN
26

Achter

137

  HD : 640 KOM MEER TE WETEN

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land