Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

Serie BX

De BX-serie met subcompacte trekkers is ideaal voor al uw werkzaamheden: maaien, transporteren, grondbewerking, gebruik van een voorlader. Als voorloper in het ontwerpen van compacte trekker-maaiercombinaties combineert Kubota de prestaties van de trekker met de precisie en flexibiliteit van een maaier. Deze machines zijn zeer gebruiksvriendelijk en ontwikkeld met het comfort van de gebruiker in gedachten.

Ontworpen om uw werk te vergemakkelijken: Een cruise control met meerdere standen houdt de snelheid constant, zodat u veilig grote oppervlakken kunt maaien zonder dat u uw voet op het rijpedaal hoeft te houden.

Een modern ontwerp: Deze nieuwe serie wordt gekenmerkt door een modern, strak design dat de machine nog plezieriger in het gebruik maakt.

Veelzijdige trekkers: Twee dubbelwerkende ventielen aan de achterzijde worden standaard geleverd op de BX 231, deze leveren het hydraulisch vermogen en de veelzijdigheid die u nodig heeft voor een breed scala aan accessoires. Kubota levert  vele mogelijkheden als maaidekken, opvangbakken, een optionele voorlader en werktuigen voor grondbewerking.

Serie

VERMOGEN

(pk)

BEUGEL Transmissie  
Mechanisch Hydrostatisch 
BX231 23

cabine 

  KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

 
BX261 26

cabine 

  KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

 

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN
France Wijzig het land