Kubota Machinery
in Europe
Selecteren
Menu:

Serie B50

De krachtige, compleet uitgeruste compacte trekkers van de B50-serie zijn toonaangevend op het gebied van prestatievermogen en gebruikscomfort. Ze blinken uit door hun geavanceerde ergonomie en vele functies om al uw werkzaamheden te vergemakkelijken.

Ongeëvenaarde uitrusting in serie: Een PTO midden-onder en achter, een exclusief stuursysteem (Bi-Speed) en een multifunctionele joystick om de accessoires aan de voor- en achterzijde te bedienen.

Afgestemd op ieders behoefte: Kies voor een hydrostatische transmissie met drie groepen of voor een mechanische transmissie met 9 versnellingen vooruit/9 versnelling achteruit. Deze serie is verkrijgbaar in cabineversie of met een rolbeugel.

Veelzijdige trekkers: De trekker in combinatie met het complete Kubota-aanbod van maaidekken, voorladers, opvangbakken en hefinrichtingen aan de voorzijde maakt de B50-serie buitengewoon veelzijdig. Bovendien hebben deze machines exclusieve specificaties, zoals het snelle montage-/demontagesysteem voor de voorlader en de bijbehorende accessoires.

Uitzonderlijk comfort in de cabine: De nieuwe geïntegreerde cabine met 4 stijlen af fabriek heeft een ruime, stille bestuurdersruimte met een onbelemmerd zicht rondom.

 

Model VERMOGEN (paardekracht) BEUGEL TRANSMISSION  
Mechanisch Hydrostatisch  Glide shift
20

Beugel achterzijde

    KOM MEER TE WETEN
23

cabine 

    KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

 
26

cabine 

    KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

 
31

cabine 

    KOM MEER TE WETEN

Beugel achterzijde

   

VIND MIJN DEALER

VOER UW
PLAATSNAAM IN

France Wijzig het land